Kenelle?

Kaikille niille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita tutkimaan elämäänsä luovan ja terapeuttisen liikkeen, tanssin, kehotietoisuusharjoitusten ja syvärentoutusten kautta. Niille ketkä haluavat muutosta elämäänsä, niille ketkä elävät jännityksessä kehonsa kanssa.

Kaikille, jotka kaipaavat rentoutumista ja pysähtymistä oman itsensä äärelle. Myös niille jotka haluavat kosketuksen ja liikkeen kautta syventää ja tutkia suhdettansa vaikka omaan lapseensa. Mitään aikaisempaa liikunta tai tanssitaustaa ei tarvita. Voi olla juuri sitä mitä on, koolla, sukupuolella tai iällä ei ole merkitystä.

Kaikille niille jotka haluavat pysähtyä ja ystävystyä kehonsa kanssa. Tulla tietoiseksi omasta kehostaan, ajatuksistaan ja tunteistaan. Niille jotka haluavat oppia uutta itsestä, tutkia itseä ja löytää rentouden ja luottamuksen tunteen.

Kaikille jotka haluavat kokemuksia sallimisesta, rakkaudesta, turvasta ja eheytymisestä.

Kaikille lapsille luovan liikken ja tanssin iloa ja vapautta. Kehotietoisuusharjoituksia. Pysähtymistä oman kehon äärelle, tunteiden tunnistamista ja  ilmaisemista liikkeellisesti.

Erityisesti koen halua auttaa erityislasten vanhempia ja omaishoitajia. Tiedän mitä on jatkuva huolehtiminen lähiomaisista.  Miten usein se oma pysähtyminen ja itsestä huolehtiminen jää liian vähälle mm. ajan puutteen takia.  Mikä huoli sairaan lapsen kanssa on ja miten mm. diabeetikon kanssa kontrollointi ottaa helposti vallan. Mitä on valvoa öisin. Mitä on huoli toimeentulosta, jos oma jaksaminen ja kunto eivät riitä ansiotyön tekemiseen. Tiedän myös mitä kaikkea ihanaa ja uskomatonta nämä erityiset lapset antavat. Ja miten paljon elämästä ja itsestä oppii heidän kautta.

 

Scroll to Top