Äänitteet

Haluatko hetkeksi pysähtyä ja laskeutua omaan kehoosi ja tähän hetkeen? Nämä noin 15-20 minuuttia kestävät syvärentoutukset johdattavat sinut kohti meditatiivista tilaa, jossa kaikki ilmenevät asiat sallitaan arvottamatta mitään.

Tietoisuutta kierrätetään eri kehonosien välillä, suunnataan tietoisuus hengitykseen ja syvärentoutuksien loppuvaiheessa tehdään erilaisia mielikuvaharjoitteita. Tietoisuuden vieminen kehoon auttaa meitä olemaan läsnä tässä hetkessä, jolloin myös hermoston on mahdollista  rauhoittua.

Voit tehdä harjoitukset rauhallisessa ympäristössä missä voit pysähtyä hetkeksi oman kehosi äärelle. Sinun ei tarvitse yrittää rentoutua tai saavuttaa mitään vaan sallit kaiken olla juuri niin kuin ne ovat tässä hetkessä. Voit olla itsellesi ja kehollesi vain läsnä.

Harjoitukset ovat tarkoituksella lyhyitä ja tietoisuuden kierrättäminen eri kehonosien välillä on toisinaan aika nopeaa. Tämä johtuu siitä, että tarkoitus on pitää huomio koko ajan kehon tuntemisessa, hengityksen tarkkailussa ja ohjauksessa. Jos huomaat ajatuksesi vievän sinut muualle, niin voit onnitella itseäsi tästä havainnosta ja palata takaisin kehon tuntemiseen, tai mitä sillä hetkellä rentoutuksessa ohjataan.

Syvärentoutukset ovat saatavilla ilman musiikkia ja musiikin kanssa.

( Jos haluat kokeilla syvärentoutuksen tekemistä, niin löydät sivun alakulmasta youtube- kanavan merkin, jonka kautta pääset kuuntelemaan yhden tekemistäni rentoutuksista.

Äänitteiden hintoihin sisältyy Alv.)

Scroll to Top