Rentoutuspaketti (Ilman musiikkia)

38.00

Haluatko hetkeksi pysähtyä ja laskeutua omaan kehoosi ja tähän hetkeen? Tässä syvärentoutuspaketissa on kuusi 15 -20 minuutin mittaista tietoisuus,-ja rentoutusharjoitusta eri teemoilla. Syvärentoutukset johdattavat sinut kohti meditatiivista tilaa, jossa kaikki ilmenevät asiat sallitaan arvottamatta mitään.

Tietoisuutta kierrätetään eri kehonosien välillä, suunnataan tietoisuus hengitykseen ja syvärentoutuksien loppuvaiheessa tehdään erilaisia mielikuvaharjoitteita.

 Voit tehdä harjoitukset rauhallisessa ympäristössä missä voit pysähtyä hetkeksi oman kehosi äärelle. Sinun ei tarvitse yrittää rentoutua tai saavuttaa mitään vaan sallit kaiken olla juuri niin kuin ne ovat tässä hetkessä. Voit olla itsellesi ja kehollesi vain läsnä.

Nämä  syvärentoutukset ovat saaneet vaikutteita mm. Luumukylän meditaatioista ja syvärentoutuksista, metta-meditaatiosta, yoga nidrasta ja itsesuggestioharjoituksista.

Harjoitukset ovat tarkoituksella lyhyitä ja tietoisuuden kierrättäminen eri kehonosien välillä on toisinaan aika nopeaa. Tämä johtuu siitä, että tarkoitus on pitää huomio koko ajan kehon tuntemisessa, hengityksen tarkkailussa ja ohjauksessa. Jos huomaat ajatuksesi vievän sinut muualle, niin voit onnitella itseäsi tästä havainnosta ja palata takaisin kehon tuntemiseen, tai mitä sillä hetkellä rentoutuksessa ohjataan. Harjoituksissa joissa visualisoidaan valoa voit myös luoda mielikuvan energiasta ja rakkaudesta.

Äänitteet löytyvät sekä musiikin kanssa että ilman musiikkia.  Äänitteet voi ostaa myös erillisinä. Voit valita mieleisesi.

 

Äänitteet:

  1. ENERGIAPISTEET    Tässä rentoutuksessa viedään tietoisuus kehon energiapisteisiin,  chakroihin ja annetaan energian virrata niiden läpi.
  2. RAKKAUS JA SISÄINEN LAPSI  Muistutamme itseämme tämän rentoutuksen kautta rakkauden aiheista elämässämme ja tunnemme ne kehollisesti. Lisäksi tässä rentoutuksessa kohtaat sisäisen lapsesi ja annat hänelle myötätuntioa, rakkautta ja läsnäoloa.
  3. VANHAN JA VIISAAN SINUN KOHTAAMINEN  Tämän hidastempoisen rentoutuksen avulla saat pysähtyä tähän hetkeen sallien kaikki tuntemukset ja kohdata vanhan ja viisaan itsesi.
  4. YHTEYS   Tämän syvärentoutuksen avulla voimistamme yhteyden kokemista itsesi ja koko maailman kanssa. Rentoutuksessa on myös pieni vivahde rakastavan ystävällisyyden harjoitusta eli metta-meditaatiota.
  5. OMA KEHO JA VALO   Rentoutuksessa matkataan kehon läpi kierrättäen tietoisuutta eri kehonosien välillä. Tunnetaan elämä kehossamme ja kiitetään kehoamme kaikista kokemuksista mitä olemme saaneet kokea kehojemme kautta.
  6. VALON KANNATTELU  Anna eheyttävän valon laajeta kaikkialle, loistaa ja kannatella. Olet osa valoa ja valo on osa sinua.
  7. HAAVOITTUNEEN SISÄISEN LAPSEN KOHTAAMINEN  Koskettava rentoutus johdattaa sinut itsesi ja kehosi äärelle sallien kaiken ilmentyä ja olla. Annamme läsnäolon pienelle sisäiselle haavoittuneelle lapsellemme ja pidämme hänestä hyvää huolta.
Scroll to Top