Tuulen Tanssi -KUKA MINÄ OLEN-KEHOLLINEN TUTKIMUSMATKA, luovan ja terapeuttisen liikkeen ja tanssin verkkokurssi

89.00

KUKA MINÄ OLEN- KEHOLLINEN TUTKIMUSMATKA, luovan ja terapeuttisen liikkeen ja tanssin VERKKOKURSSI

Mitä kehosi ja liikkeesi voivat kertoa sinusta, miten ne voivat muuttaa elämääsi?

Tervetuloa matkalle kohtaamaan itsesi, kehon, luovan ja terapeuttisen liikkeen, tanssin ja syvärentoutusten kautta.

Luovan ja terapeuttisen liikkeen ja tanssin verkkokurssi on tarkoitettu kaikille teille, jotka olette halukkaita ja kiinnostuneita tutkimaan itseänne ja elämäänne. Omia ajatuksianne ja tunteitanne luovan ja terapeuttisen liikkeen, kehotietoisuus-ja mielikuvaharjoitusten ja syvärentoutusten kautta.

Tällä kurssilla pysähdymme erityisesti kehomme äärelle ja lähdemme luomaan siihen syvää yhteyttä. Havainnoimme kehomme viestejä ja tutustumme hengitykseemme. Sukellamme menneisyyteen ja kurotamme kohti tulevaa erilaisten liike-ja mielikuvaharjoitusten avulla. Perusta kaikelle sisäiselle tutkimiselle on nykyhetki ja siinä oleminen, siihen juurtuminen. Vahvistamme lempeää ja hyväksyvää läsnäoloa oman itsemme äärellä sellaisina kuin jokaisessa hetkessä olemme.

Luova- ja terapeuttinen liike ja tanssi keskittyy liikkeeseen ilmaisuna, vuorovaikutuksena ja kommunikaationa. Sen keskeinen periaate on, että keho ja mieli ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa keskenään. Liikkeen kautta voimme tutustua itseemme, käsitellä tunteitamme ja harjoitella uusia vuorovaikutuksen tapoja. Tanssi ja liike ovat ihmisille luonnollisia ilmaisun keinoja. Luova ja terapeuttinen liike/ tanssi antaa mahdollisuuden kehittää omaa kehotietoisuutta, löytää omaa luovaa ilmaisua sekä lisätä itsetuntemusta ja hyväksyntää omaa itseä kohtaan.

Välillä emme pysty sanoittamaan kaikkia asioita ja tunteita, tällöin niiden ilmaiseminen saattaa olla mahdollista liikkeellisesti. Luovassa ja terapeuttisessa liikkeessä kaikki sinusta lähtevä liike on oikeaa liikettä.

Tällä kurssilla et voi tehdä mitään väärin, vaan juuri se mitä olet ja ilmennät on oikein. Sinun on lupa olla juuri sitä mitä olet. Iällä, sukupuolella tai koolla ei ole merkitystä. Kurssin harjoitukset on mahdollista toteuttaa juuri sinulle sopivalla liikkeellä ja tavalla. Aiempaa liikuntataustaa ei tarvita.

Kehomme alkaa rauhoittua kun olemme läsnä kehollemme. Syvärentoutusten avulla rauhoitamme hermostoamme, joka mahdollistaa levollisemman olotilan sekä turvan kokemuksen. Tästä kokemuksesta käsin asiat selkiytyvät ja uudenlainen ajattelu ja luovuus saavat tilaa. Vain pysähtymällä ehdimme kuulla myös intuitiomme äänen.

Scroll to Top